tirsdag den 24. november 2015

Hvad skal jeg gøre, hvis patienter med slutstadiet nyresygdom er ikke urin


Hvad skal jeg gøre, hvis patienter med slutstadiet nyresygdom er ikke urin

Hvad skal jeg gøre, hvis patienter med slutstadiet nyresygdom er ikke urin

Hvad skal jeg gøre, hvis patienter med slutstadiet nyresygdom er ikke urin? Vandladning måde for kroppen at fjerne giftstoffer og affaldsprodukter fra kroppen. Kroppen forventes, at det vil frigive en vis mængde urin hver dag, baseret på mængden af ​​væske du tager. Mens nogle patienter med nyresygdom i slutstadiet kan have mistet evnen til at urinere. Som et resultat, er mere og mere giftige stoffer lagret i kroppen, som kan føre til yderligere skader på nyrerne. Således bør patienter med terminal nyresygdom finde effektive behandlinger til at forbedre diurese. Du kan søge online læge om hjælp.

"Four en" traditionel kinesisk behandling for at løse den høje kreatinin.

1. Herbal afkog af kinesisk medicin

Dette mundtlige kinesisk medicin er det første skridt i vores procedurer. Den består af forskellige former for kinesiske lægeurter, som vigtigste funktion er afgiftning. Og det kan også genoplive blod og opløse blod stasis og toksin, så blodet vil blive mere og mere ren.

2. Medicin til udvortes brug

Denne særbehandling i vores hospital, kan den behandle nyresygdom danner rødder. I denne behandling, er vi nødt til at undertrykke nogle kinesiske lægeurter medicinske pulvere. Disse pulvere kan trænge ind i beskadigede nyre er let, så nogle celler er beskadiget og nyrevæv udvindes.

3. Sammensætningen af ​​Meykan

Denne flaske Meykan sammensætning så praktisk for patienterne at bære. Det vil sige, kan udenlandske patienter tage dem i deres eget land. Dette stof anvendes til at forbedre blodcirkulationen og reducere fedt niveauer. Og det har også den funktion af anti-trombose og anti-aging.

4. Foot Bath

det er så praktisk for patienten slutstadiet nyresvigt for at anvende denne behandling. De bare nødt til at suge dine fødder i boblebadet medicinske, vil hele blodcirkulationen forbedres. Og patienter kan også have en god nat søvn.

Selvom bistand til vores kinesiske medicinske procedurer, patienter ender nyresygdom vil producere en urin. Hvis du ønsker at vide mere information om vores behandling, kan du sende en e-mail eller tilføje min asya.yue@mail.ru VC (Asya Yue), eller læg en besked på følgende.