lørdag den 28. november 2015

Er der andre behandlinger for end-stage nyresygdom (ESRD), med undtagelse af dialyse?


Er der andre behandlinger for end-stage nyresygdom (ESRD), med undtagelse af dialyse

Er der andre behandlinger for end-stage nyresygdom (ESRD), med undtagelse af dialyse?

Er der andre behandlinger for end-stage nyresygdom (ESRD), med undtagelse af dialyse? Under normale omstændigheder, vil lægen anbefale patienterne tage ESRD dialyse, kan det hjælpe patienter til at leve bedre i perioden. men du kender ikke den langsigtede dialyse vil bringe nogle bivirkninger, derudover kan denne behandling forhindre eller forsinke udviklingen af ​​nyresygdom, så folk er på udkig efter anden behandling for slutstadiet nyresvigt.

Er der andre behandlinger for patienter med kronisk nyresvigt?

For patienter med ESRD, de lider af mange af symptomerne, det alvorligt påvirker deres livskvalitet således, er det til behandling af denne sygdom er nødvendigt for at lindre disse symptomer. men du skal være opmærksom på, at årsagen til disse symptomer er lavere nyrefunktionen derfor bør behandlingen være i stand til at forbedre nyrefunktionen. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de behov for innovation af traditionel kinesisk medicin, så det kan erstatte dialyse, der behandler femte etape af kronisk nyresygdom.

Hvad Osmotherapy Micro - kinesisk medicin?

Osmotherapy Micro - kinesisk medicin er en forholdsvis ny behandling af kronisk nyresygdom, som fungerede godt i klinikken, for at være effektiv og bekvem. Dette kan eliminere symptomer såsom forhøjet blodtryk, ødem, proteinuri, hæmaturi; komplikationer af kontrol, såsom at reducere risikoen for hjerteproblemer. Endnu vigtigere er, kan det bidrage til at genoprette skader på nyrerne til at blokere processen med renal fibrose og gradvist genoprette nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere om Osmotherapy Mikro - kinesisk medicin, eller ønsker at finde en alternativ dialysebehandling, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779