mandag den 23. november 2015

Hvordan man kan hjælpe en patient med nyreinsufficiens, nyrefunktionen forbedret for at undgå dialyse


Hvordan man kan hjælpe en patient med nyreinsufficiens, nyrefunktionen forbedret for at undgå dialyse

Hvordan man kan hjælpe en patient med nyreinsufficiens, nyrefunktionen forbedret for at undgå dialyse

Hvordan man kan hjælpe en patient med nyreinsufficiens, nyrefunktionen forbedret for at undgå dialyse? En patient med nyresvigt betyder, at hovedparten af ​​nyrefunktion er tabt. Og når patienter med nyresvigt komme til hospitalet for at få hjælp, de altid siger at gøre dialyse. Mens smerten ved dialyse gør, hvad de ønsker at vide, hvordan kan forbedre nyrefunktionen uden dialyse. Ved du, hvorfor de afviser dialyse? Du kan kontakte vores online eller læse min læge følgende oplysninger for at modtage et svar.

Hvorfor gør de fleste patienter med nedsat nyrefunktion ønsker at stoppe dialyse

Dialyse er et mareridt for patienter med nedsat nyrefunktion. Takket være dialyse kan bidrage til at fjerne farligt affald dialyse, og det samme gør mange patienter i dialyse. Mens tre eller fire timers dialyse plaget som patienterne kan leve et normalt liv? Desuden kan brugen af ​​dialyse forbedre nyrefunktionen og tilstand af patienterne bliver gradvis forværring. Da der er så mange arter vil blive ledsaget af bivirkninger for patienterne. Jeg kan forstå stemningen i patienter med nyresvigt, der er i dialyse.

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen uden dialyse

Med udviklingslandene for medicin, kan så mange naturlige behandling erstatte dialysepatienter med nyreinsufficiens. For eksempel Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. Du kan høre det første gang, det er specificitet Kina, og som er baseret på traditionel kinesisk urtemedicin. Nogle kinesiske urter i mikro pulver bruges specialudstyr og sendte dem til de beskadigede dele af nyrerne. Således kan nedsat nyre- celler behandles direkte. Nogle beskadigede celler i nyren og vævet vil blive repareret og blokeret blodkar er forstørrede så hele blodcirkulation vil være meget bedre. Endelig kan du blive overrasket over at opdage, at nyrerne kan arbejde normalt for patienterne.

Hvis du er en patient med nyresvigt og dialyse, lider smerte, kan du kontakte os og prøve vores naturlige terapi, skal du indsende vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VC (Asya Yue), eller læg en besked på følgende.