mandag den 30. november 2015

Som det kan nyresvigt patienten er 33% af nyrefunktionen at slippe af dialyse


Som det kan nyresvigt patienten er 33% af nyrefunktionen at slippe af dialyse

Som det kan nyresvigt patienten er 33% af nyrefunktionen at slippe af dialyse

Som patienter med nyresvigt med 33% af nyrerne at slippe af dialyse? I fortiden, folk troede, at når patienter med nyresvigt er sat under dialyse, de skal leve i det indtil slutningen af ​​hans liv. Men ifølge de seneste undersøgelser, kan dialyse patienten slippe af med det ved forbedring af nyrefunktionen.

Som patienter med nyresvigt med 33% af nyrerne at slippe af dialyse?

For patienter med nyresvigt med 33% af nyrefunktionen, de har for at beskytte de resterende nyrefunktion, samt reparere beskadigede nyrefunktion. Så når det kommer til behandling, er det nødvendigt at rydde alle de toksiner og genoprette de beskadigede nyre celler, fremme immunforsvaret, forbedre nyrefunktionen, endelig, kan du forlænge tiden til at slippe af dialyse eller dialyse. Det vil sige, så længe patienter kan finde den rette behandling, kan de får en chance for at slippe af dialyse.

Hvilken behandling er nyttig til at forbedre nyrefunktionen?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som innovation af traditionel kinesisk medicin urt, har vist sig at være effektiv til at forbedre nyrefunktionen. Den har fire hovedfunktioner, som er anti-inflammatorisk, anti-koagulation, anti-trombose og øge blodkarrene. For disse fire funktioner, kan det forbedre renal cirkulation, hvilket giver betingelser for reparation af nyrerne. Inflammatoriske funktioner kan bruges til at reducere den inflammatoriske celleinvasion og lette skader på nyrer. Den tredje virkning af denne terapi hjælper til at forhindre dannelsen af ​​tromber. Og udvidelse af den rolle ved fjernelse af den ekstracellulære matrix.

Kort sagt, nyresvigt, især de patienter, der tager kun dialyse for en kort tid, de kan få en chance for at slippe af med det, så længe de kan træffe passende behandlingstid. Hvis du ønsker at undgå eller slippe af dialyse, kan du sende en e-mail eller kontakte vores læge på WhatsApp straks, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vores e-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

Vores WhatsApp: +8615100189779

Tlf: + 86-311-86954186