mandag den 23. november 2015

BMT behandler slutstadiet nyresvigt, uden dialyse og nyretransplantation


BMT behandler slutstadiet nyresvigt, uden dialyse og nyretransplantation

BMT behandler slutstadiet nyresvigt, uden dialyse og nyretransplantation

TCM kan behandle slutstadiet nyresvigt, uden dialyse og nyretransplantation. Du har hørt om TCM-traditionel kinesisk medicin, som har en lang historie i Kina. For nylig har vi brugt i behandlingen af ​​nyresygdom i slutstadiet. Så nu kan du ændre dit sind. Dialyse og nyretransplantation er de eneste muligheder for slutstadiet nyresvigt. Hvis du ønsker at vide mere information om TCM, kan du kontakte vores online læger. Og jeg vil dele nogle kinesiske behandlinger med dig.

"Fire én" Kinesisk medicin til behandling af slutstadiet nyresvigt

1. Herbal afkog af kinesisk medicin

Herbal afkog af kinesisk medicin er en af ​​de mest almindelige kinesisk medicinsk terapi, som koges flere forskellige kinesiske urter. Denne terapi kan altid bruges til at styrke blodkar og opløse overbelastning. Og det har også den funktion afgiftning.

2. Medicin til udvortes brug

Det er den mest effektive trin med vores kinesiske medicinske procedurer. Fordi medicinen kan gøre med slutstadiet nyresvigt danner roden. Der er nogle mikro-kinesisk medicin i behandlingen, som er knust af forskellige former for kinesisk urtemedicin. Disse pulvere kan sendes på de beskadigede dele af nyrerne, fordi de ramte nyre celler og væv styres. Og nyrefunktion vil være meget bedre.

3. Flaske Meykan sammensætning

Du har måske ikke hørt om sammensætningen Meykan. Fordi det er en unik skabelse af vores hospital. Det bruges til at forbedre blodcirkulationen og reducere fedt niveauer. Og det har også den funktion af anti-trombose og anti-aging.

4. Foot Bath

Denne kinesiske medicinske bad til fods så komfortabel i den afsluttende fase af nyresygdom. Denne terapi er bedst brugt natten for patienterne. Efter badning dine fødder i boblebadet mediale, vil alle patienter blodcirkulationen være meget bedre. Da patienter også kan få høj kvalitet søvn om natten.

Du fangede vores TCM? Hvis du er diagnosticeret med slutstadiet nyresvigt, kan du komme til Kina og prøve dem. Du kan også prøve vores terapi, indsende dine bekymringer til vores mail asya.yue@mail.ru og tilføje min VC (Asya Yue). Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig.