søndag den 29. november 2015

Sådan behandler kreatinin 4,6 fra 3-nyresygdom?


Sådan behandler kreatinin 4,6 fra 3-nyresygdom

Sådan behandler kreatinin 4,6 fra 3-nyresygdom?

Det er velkendt, at kreatinin er tæt forbundet med nyresygdom. Generelt kan vi få en nyre tilstand nogenlunde på linje med niveauet af kreatinin.

Hvorfor kreatinin stigning niveau har en nyresygdom?

Kronisk nyresygdom kan inddeles i fem trin i overensstemmelse med niveauet af kreatinin. Kreatinin er metaboliske affald vores muskler. Under normale forhold, kan nyrerne fjerne dem fra kroppen i urinen. De tre-nyresygdom, nyre er beskadiget, hvilket resulterer i aflejring af kreatinin i kroppen. Så det vil være lige så høje creatininniveauer.

3. etape nyresygdom refererer til moderat nyreskader. På dette stadium tredje fase af nyresygdom synes at være mange tydelige symptomer omfatter træthed, opkastning, anæmi, forhøjet blodtryk og så videre. Med en effektiv behandling, vil tredje fase af nyresygdom ændre sig i den anden nyresygdom.

Hvordan til at behandle det tredje nyresygdom?

Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne. Hvis du vil undgå dialyse eller nyretransplantation, bør du tage Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som du kan.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213