torsdag den 19. november 2015

Højt blodtryk har polycystisk nyresygdom, der forårsager og hvordan man kan reducere den?


Højt blodtryk har polycystisk nyresygdom, der forårsager og hvordan man kan reducere den

Højt blodtryk har polycystisk nyresygdom, der forårsager og hvordan man kan reducere den?

Højt blodtryk har polycystisk nyresygdom, der forårsager og hvordan man kan reducere den? Du ved, polycystisk nyresygdom (polycystisk nyresygdom) er en slags genetiske sygdomme, sygdommen er værre, vil flere og flere symptomer, og højt blodtryk er en af ​​de mest almindelige.

Hvorfor forhøjet blodtryk i polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en slags arvelige sygdomme. Det fremhævede mange cyster vokser på nyrerne. Disse cyster kan forstørre og undertrykke den normale nyrevæv, og er forårsaget af iskæmi og hypoxi nyre reninudskillelse og mere, højt blodtryk forekomme.

Hvis forhøjet blodtryk ikke kan kontrolleres i tid, vil det holde skærpende nyreskader, og på dette tidspunkt, serumkreatinin steget, dårlige tilstand prompt blodtryk fortsætter med at stige.

Hvordan til at sænke forhøjet blodtryk på grund af polycystisk nyresygdom?

Nøglen til behandling af polycystisk nyresygdom, bør lette presset, der trykkes renale cyster, udvide eller blokere for udviklingen af ​​renal fibrose.

Osmotherapy mikro-kinesisk medicin kan udvide de renale arterier, renale blodgennemstrømning stigning, forbedre blodcirkulationen, for at ændre aktiviteten af ​​cyste væg for at øge permeabiliteten, og som kan tage cystevæske væk og forhindre cyste væg secernerer cystevæske og cyste det kan reducere roden.

Den aktive bestanddel er også nyttig til fjernelse af undertrykkelse, cyste omgivende væv og forbedre renal hypoksi-iskæmi, øget vasodilation, at forbedre blodcirkulationen, som kan overvåge blodtrykket gradvist.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213