søndag den 1. november 2015

Hvad er meningen med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?


Hvad er meningen med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom

Hvad er meningen med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?

Efter at være blevet diagnosticeret med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom, kan patienten spekulerer på, hvad denne diagnose. I den følgende artikel, lad os se på dette spørgsmål. Eller chatte med vores online-læge for professionel hjælp.

Hvad er meningen med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?

Processen med filtrering af blodet, som opstår inde i nyreglomeruli udføres. når patienterne har lidt nefrotisk syndrom, kan glomeruli ikke fungerer korrekt, og dermed, og så vil lække store mængder protein i urinen.

Når niveauet af kreatinin begynde at stige omkring 50% eller derover af nyrefunktionen tabt. Diagnose af nefrotisk syndrom kreatinin 4.6 indikerer, at patienten lider af alvorlige nyreskader og alvorligt tab af nyrefunktion.

Hvis du ikke tager medicin eller ikke effektivt bekæmpe sygdommen, vil nyresygdom udvikler slutstadiet nyresygdom. Denne gang, dialyse eller en nyretransplantation skal tages til at forlænge livet.

Hvad er den bedste behandling til behandling af kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?

Mens han stadig ikke en kur mod denne lidelse, men effektiv behandling til rådighed til at hjælpe med at forhindre yderligere forværring af sygdommen eller endog vende sygdommen til en vis grad. I moderne lægevidenskab, den nye behandling, er blod rensning betragtes som den bedste behandling for denne lidelse i nyrerne. en systematisk terapi, det kombinerer med traditionel kinesisk medicin behandling.

På grundlag af en præcis diagnose af patienten, vil blive udvalgt specifikke metoder til dannelse af den bedst mulige behandlingsplan. Komplekse behandlinger kan træde i kraft for at rydde toksiner, supplerer de væsentlige elementer i blodet, og genoprette den samlede nyrefunktion.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779