søndag den 15. november 2015

Nyresvigt og hududslæt


Nyresvigt og hududslæt

Nyresvigt og hududslæt

For patienter med nyresvigt, de ofte lider nogle indlysende og alvorlige symptomer, som vil påvirke livskvaliteten. Blandt symptomerne, hududslæt er et almindeligt symptom hos patienter med nedsat nyrefunktion. Og hududslæt ofte begynder med en fod, og derefter spreder sig til maven, hænder og ører. Når patienterne har en hududslæt, kan de være uudholdelig kløe og grimme hud, der vil skade patienterne psykisk og fysisk. I denne passage, vil vi introducere årsagerne til og behandling af hududslæt hos patienter med nedsat nyrefunktion.

1. Høje niveauer af fosfor

Når nyrefunktionen er alvorligt beskadiget, kan overskydende phosphor ikke fjernes af nyrerne, hvilket medfører en høj grad af fosfor. Derefter kan patienter opleve hududslæt.

2. Ophobningen af ​​uræmiske toksiner

Som vi ved, er nyrerne filtrerer funktion af affald og giftstoffer i blodet. Men når nyrerne er beskadiget, kan de ikke fungerer godt. Og toksiner og affaldsprodukter i blodet til at ophobe sig i kroppen. I uræmiske toksiner i kroppen kan forårsage en udslæt eller kløe.

3. Den primære årsag

Der er nogle hovedårsagerne til hududslæt, der er forårsaget af visse nyresygdomme, såsom lupus eller nogle andre immunsygdomme. hududslæt er ofte et almindeligt symptom på disse sygdomme.

Sådan behandler hududslæt hos patienter med nedsat nyrefunktion?

Ovenfra, kan vi finde de væsentligste årsager til hududslæt, men det vigtigste eller den vigtigste årsag til hududslæt er et fald i nyrefunktion og unormal immunsystem. Derfor, hvis patienterne ønsker at behandle deres hududslæt, bør de forbedre nyrefunktionen og regulere immunsystemet.

Her anbefaler vi immunterapi, som kan nå to mål for patienter med nedsat nyrefunktion. De bruger både kinesisk medicin og vestlig medicin, og seks trin det kan oversætte terapi symptomerne og rense affaldet i blodet. Der er nogle lægeurter funktion reparere beskadigede nyre væv og nyreceller, og for at beskytte nyrefunktion, hvilket vil forbedre den resterende nyrefunktion og regulere immunsystemet.

Desuden patienter med nyresvigt, hududslæt bør også tage vare på sig selv i deres dagligdag, såsom ikke at strække udslæt, for at forebygge infektion og undgå krydret og fed mad. Alt dette vil være nyttige til behandling af hududslæt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213