søndag den 15. november 2015

Nyresvigt og hævelse i ansigtet


Nyresvigt og hævelse i ansigtet

Nyresvigt og hævelse i ansigtet

Hvis du finder du har hævelse i ansigtet om morgenen, men uden at drikke for meget vand inden jeg går i seng i aftes. så du bør være særlig opmærksom på nyrerne, og hævelse af ansigtet kan være en manifestation af nyresvigt. ja, hvad er forbindelsen mellem ansigtsødem og nyreinsufficiens? hvordan kan afhjælpe dette symptom?

Årsager til ødem i ansigtet nyresvigt

Hævelse af ansigt eller oppustede ansigt altid vises som et resultat af store mængder væske ophobning i kroppen. Vi ved nyren er et organ, der tager ansvar filter blod. Når nyrefunktionen er afhængig af en eller anden grund, vil det være vanskeligt at trække overskydende væske i kroppen. Følgelig væsken akkumuleres i kroppen, hvilket fører til ødem. Hævelse på grund af nyresvigt opstår let i kropsdele med løs væv som øjenlåg, ansigt, ankler og ben.

Hævelse af ansigtet er bare en af ​​de synlige kliniske manifestationer af nyresvigt. Desuden kan personer, der lider af nyresvigt også opleve ekstrem træthed, appetitløshed, kvalme, opkastning, kløe, skummende urin, svimmelhed, og så videre.

Forvaltning af hævelse i ansigtet på grund af nyresvigt

Hævelse af ansigt skal bringes under kontrol, videre fra følgende flere aspekter:

1. Streng kontrol med væskeindtag

Streng kontrol af væskeindtag er nødvendig for patienter med nyresvigt, at få gode resultater fra behandlingen af ​​hævelser i ansigtet.

2. Den diuretiske kan anvendes i nogle tilfælde

Hvis du ikke styre det, vil hævelse i ansigtet spredt over hele kroppen. I dette tilfælde kan den diuretiske anvendes til at fjerne overskydende kropsvæsker. Der findes forskellige typer af diuretika. Generelt patienter, der har hyperkaliæmi, de har brug for at vedtage fælles vanddrivende, hvilket kan bidrage til at allokere overskuddet af kalium og frigive overskydende væske i kroppen. Men hvis mængden af ​​kalium i blodet er lavere end referenceområdet 3.5-5.5mEq / l kaliumbesparende diuretikum at tilbyde.

3. Forbedring af nyrefunktionen

Metaboliske forstyrrelser af kalium vises som nyrerne ikke kan fungere ordentligt. Derfor, hvis vi ønsker at liste den hævelser i ansigtet, patienter med nyresvigt brug for at gendanne tab i nyrerne, for at forbedre nyrefunktionen. Kun i dette tilfælde, kan den overskydende væske fjernes i kroppen og hævelse i ansigtet kan lettes i princippet.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213