søndag den 15. november 2015

Sådan behandler nyresvigt mere effektivt?


Sådan behandler nyresvigt mere effektivt

Sådan behandler nyresvigt mere effektivt?

Sådan behandler nyresvigt mere effektivt? at være ærlig, kun en eller to behandlinger kan ikke kontrollere nyresvigt på kort tid, således at mere effektive måder er at samle disse forskellige behandlinger til behandling af denne sygdom.

1. afgiftning. vi accepterer sådanne procedurer som Bad kinesisk medicin. Denne terapi virker på udveksling af ingredienser gennem huden. Toksiner (kreatinin) er afladet, og medicinske ingredienser komme ind i blodkapillærer gennem huden. Generelt kan kreatinin reducere omkring 30% gennem et bad af kinesisk medicin. Andre behandlinger omfatter medicineret lavement, som også er en detox ved hjælp af en kolon som swapping ingredienser. Disse metoder fokuserer på at rense indersiden af ​​kroppen og blod.

2. Blod fremme cirkulation. Akupunktur og moxibustion akupunkturpunkter om specifikke kanaler og arbejder på at oprette hele kroppen blodcirkulationen til at fylde et bestemt bureau. Der vil også være terapeutisk fodbad, der stimulerer akupunkturpunkter på fødderne. I TCM teori, alle organer, har de nødvendige akupunkturpunkter i fødderne. Acupoints og kanaler stimulering arbejder for at udjævne cirkulation af Qi og blod.

3. Optagelse 30ml 60ml urtemedicin er begrænset til den dag, der tager sigte på at bringe appetit og genopbygge næringsstoffer. Denne genopfyldning.

4. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er den primære behandling et effektivt aktive farmaceutiske ingredienser kan effektivt trænge ind i læsionen i nyrerne, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immun inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Men du ved, forskellige patienter har forskellige stater, så de bør modtage forskellige behandling planer.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213