søndag den 15. november 2015

Hvorfor har du søvnløshed med nyresvigt?


Hvorfor har du søvnløshed med nyresvigt

Hvorfor har du søvnløshed med nyresvigt?

Nyresvigt er et problem i nyrerne, men hos nogle patienter med nedsat nyrefunktion kan opleve, at de lider af søvnløshed. Hvorfor er det? Er der en sammenhæng mellem dem? Og hvad er forholdet mellem søvnløshed og nyresvigt?

Søvnløshed er et symptom på nyresvigt?

Nyresvigt er en meget alvorlig nyresygdom og kan involvere alle dele af kroppen, hvis det ikke styres godt. Således kan patienter med nyresygdom oplever forskellige ulemper, når deres sygdom har udviklet sig til enden, såsom kløende hud, kvalme, opkastning, træthed, lægkramper, dyspnø og ødem. Selvom det ikke er så almindeligt som fordøjelsessystemet problemer og hudproblemer, kan søvnløshed også forekomme som et symptom på nyresvigt.

Hvorfor skal patienter med nyresvigt har søvnløshed?

For patienter med nyresvigt, kan de oplever søvnløshed skyldes følgende flere faktorer:

1. obstruktiv søvnapnø syndrom

Nyrerne er de organer, der fjerner giftstoffer i blodet fra kroppen. Når nyrerne er i stand til, toksiner ophobes i blodet, hvilket kan forårsage obstruktiv søvnapnø og dermed forårsage søvnløshed.

2. restless legs syndrome

Uro i benene er en anden faktor, der påvirker kvaliteten af ​​søvn hos patienter nyresvigt. Med dårlig søvnkvalitet om natten, kan patienter sove længere om morgenen. Hvis de gør, vil de være en søvnløs nat. Over tid, vil de have søvnløshed.

3. Overdreven sove i løbet af dagen

Overdreven søvn i dagtimerne er en væsentlig årsag til søvnløshed i nogle tilfælde af nyreinsufficiens.

4. Visse medikamenter

For patienter, der lever med nyresvigt, skal de tage en række forskellige medikamenter til at kontrollere deres sygdom. Disse stoffer er egnede til behandling af nyresygdomme, men de altid medføre en række bivirkninger, når de anvendes i lang tid. I nogle tilfælde nyresvigt, opstår søvnløshed som en bivirkning af visse lægemidler.

Patienter med nedsat nyrefunktion kan forekomme søvnløshed på grund af forskellige faktorer, så de nødt til at finde ud af årsagen, og derefter træffe passende foranstaltninger. Kun på denne måde kan løse problemet med søvnløshed.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213