fredag den 23. oktober 2015

43% af nyrefunktionen hos patienter renal dialyse kan undgås?


43% af nyrefunktionen hos patienter renal dialyse kan undgås

43% af nyrefunktionen hos patienter renal dialyse kan undgås?

43% af nyrefunktionen hos patienter renal dialyse kan undgås? som vi alle ved, dialyse er den mest almindelige måde at lindre symptomerne på nyresvigt, men det vil også medføre nogle bivirkninger. Men nu er folk er mere bekymrede over livskvaliteten, så de er på udkig efter nogle andre mere sikker og effektiv behandling.

Er der nogen måde kan hjælpe patienter undgå dialyse nyresvigt?

For at være ærlig, i fortiden, nyretransplantation er den eneste måde at erstatte dialyse. Men nu, med de teknologiske landvindinger, eksperterne undersøgte en række behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, kan disse teknikker hjælpe patienter undgår dialyse, nyresvigt og forbedre nyrefunktionen. men med det forbehold, at patienten, inden der træffes behandling, deres nyrer ikke helt ødelagt.

43% af nyrefunktion hos patienter med nyresvigt kan undgås dialyse?

Faktisk, efter nyrerne vævsnekrose, kan de ikke komme sig. det vil sige, indtil nyrerne vævsnekrose var ikke, de kan genoprettes ved tidlig behandling. til 43% af nyrefunktion hos patienter med nedsat funktion, på trods af deres nyrer lider nogle skader, men ikke helt ødelagt, så de stadig har evnen til at gendanne beskadiget nyre enhed, så beskytte resterende renal enhed er ingen yderligere skade og forbedre funktionen nyre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213