lørdag den 31. oktober 2015

Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati


Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati

Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati

"Der er nogle spørgsmål om, hvad er formlen for adgang til GFR hos patienter med CKD, jeg er syg IgA, og har nefropati og højt blodtryk i 15 år. Jeg har en kreatinin niveauer, der spænder fra 1,4 til 2,7 . "Hvis du har et spørgsmål, så spørg vores online-læge. Vi vil give professionel vejledning så hurtigt som muligt.

Det bruger måling af GFR fald i nyrefunktionen ved kronisk nyresygdom, og kan anvendes til at vurdere omfanget og udviklingen af ​​funktionelle nyreskade og direkte diagnosticering og behandling af nyresygdomme.

(1) øget GFR, kan du se de tidlige stadier af diabetisk glomerulosklerose, skyldes en stigning i væksthormon sekretion og glomerulær hypertrofi, GFR øges. I nogle små ændringer nefrotisk syndrom, glomerulær kapillær osmotiske tryk er lavt, men glomerulære læsioner, så stigningen i GFR. GFR kan øge under graviditet, postpartum nyttiggørelse er normalt.

(2) falder i GFR og kan ses i primære og sekundære renale sygdomme, der påvirker funktionen af ​​den glomerulære filter. Med alderen, vil GFR gradvist at reducere efter 40 års GFR at falde af 1,15 ml / min.

Hvordan til at behandle IgA med en høj GFR og kreatinin?

IgA nefropati er den mest almindelige primære sygdomme og er den førende årsag til nyresvigt. sygdom er femten procent til fyrre procent af primær glomerulonefritis i vores land. Dette er overraskende, fordi det er en masse klinisk manifestation, er det også meget kompliceret, forventes en meget stor forskel.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe dig og lindre dine symptomer er alvorlige. E-mail asya.yue@mail.ru, VK (Asya Yue) eller læg en besked i nedenstående, er vi glade for at tilbyde dig en mere professionel ledelse til hurtigt fri.