søndag den 25. oktober 2015

Efter nyretransplantation, er farligt kreatinin 400

Efter nyretransplantation, er farligt kreatinin 400
Efter nyretransplantation, er farligt kreatinin 400

Som svar på en anmodning, tilbyder vi følgende analyse. Jeg ønsker at hjælpe folk, der har spørgsmål. Hvis du ønsker at få personlige anbefalinger kan straks kontaktet vores læge online og få gratis hjælp.

Efter nyretransplantation, kreatinin 400 er mere end det normale område. Dette indikerer, at nedsat nyrefunktion. værre som nyreskader, vil sent nyresvigt forekomme. Hvis dette sker, skal du dialyse eller en nyretransplantation for at opretholde livet.

Således, for at forhindre, nyretransplanterede anbefalinger bør tage hurtig og effektiv behandling,

at reducere serum kreatinin niveauer, og for at forbedre nyrefunktionen.

I øjeblikket er de mest avancerede behandlinger kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin denne karakteristisk terapi af kinesisk medicin hospital i Shijiazhuang nefropati terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213