fredag den 30. oktober 2015

Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD


Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD

Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD

Terapi Fuld bade er en vigtig del i traditionel kinesisk medicin. Dette er en naturlig og effektiv behandlingsmulighed udenfor og vidunderligt for behandling af patienter med kronisk nyresygdom (CKD).

Ved kronisk nyresygdom kan beskadigede nyrer ikke producerer toksiner og overskydende væske fra kroppen.

Høje niveauer af toksiner, såsom hævelse og væske kan forårsage højt blodtryk, hjertesygdomme, og mange andre symptomer.

Med udviklingen af ​​nyrerne, huden er vigtige ekskretionsorganerne, der fjerner væske og toksiner. På den anden side, huden mod solen absorbere eksterne næringsstoffer såsom vitamin D.

Ved fysiologiske funktioner i huden, fuldstændig helbredelse bade, som vist, den magiske virkning af kronisk nyresygdom.

Når patienter med kronisk nyresygdom hjælp terapeutisk fuld bad, kan varmt vand åbne din egen sved. Nogle toksiner vil producere sved fra kroppen gennem svedkirtlerne. Dette er effektivt til at afhjælpe nogle af de komplikationer af kronisk nyresygdom som kløe, ødem og metabolisk acidose.

Derudover kan narkotika ind i effektive del for at åbne dem. De kan udvide blodkarrene og forbedre cirkulation og blodgennemstrømning til nyrerne. Således kan det bremse på grund af renal iskæmi og hypoxi renal fibrose. Endnu vigtigere er, kan en række lægemidler mudderbade gendanne beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen og giver et væld af materiale.

Kontraindikationer omfatter:

Herbal allergi

hudsår

hypertension

Alvorlig hjertesygdom

Fordi terapeutiske bade har sine kontraindikationer, er der behov for dig at konsultere en læge, hvis du kan gøre det. Terapeutisk bade CKD er en naturlig terapi, hvilket er en vigtig tilføjelse til behandlingen af ​​patienten.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!