lørdag den 31. oktober 2015

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?


Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?

I de fleste tilfælde vil lægen rådgive patienter med nyresvigt til at tage dialyse, når deres serumkreatininniveauer er meget højere end normalt niveau. Men i virkeligheden ikke blot valget af dialyse til patienter i denne situation.

Hvorfor kreatinin nyresvigt forbedre?

Du ved, kreatinin er affald muskel metabolisme, og de skal filtreres gennem nyrerne glomeruli vores og derefter udskrevet fra urin. Hvis glomeruli er beskadiget, og GFR (glomerulær filtration funktion) er reduceret, vil affaldet ikke blive vist, er disse toksiner i blodet, derfor viser et højt niveau af kreatinin. Højt kreatinin niveau betyder, at høje toksiner i kroppen. Generelt, når niveauet af kreatinin, er der mere end 50% af nyrefunktionen er blevet beskadiget.

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?

Som vi nævnte i starten, dialyse er ikke den eneste mulighed. Nyretransplantation og nogle andre kinesiske medicin, disse alternative behandlinger af dialyse, alle af dem kan hjælpe patienter leve bedre uden dialyse. Men for forskellige patienter og andre situationer, således at en anden behandling.

Her vil jeg præsentere Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til ham, sammenlignet med vestlige medicin, dette er en mere naturlig og sikker. Med denne behandling, kan patienten få en chance for at undgå dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213