onsdag den 21. oktober 2015

Patienter polycystisk være opmærksom på: Øl kan ikke


Patienter polycystisk være opmærksom på: Øl kan ikke

Patienter polycystisk være opmærksom på: Øl kan ikke

Øl er almindeligt alkoholholdige drikkevarer. Og den tredje mest populære drik samlet, efter vand og te. Dette er også er den ældste gæret drik. I de fleste samfund, øl er de mest populære alkoholholdige drikkevarer. Endvidere anses det for socialt smøremiddel i mange sociale og forbruges i lande over hele verden. Du kan også bruge den til at ændre dit liv. Men hvis du tror, ​​du kan drikke øl eller ej. Vi håber, at du kan sætte dit eget sundhedskontrol og vælge den bedste behandling for at redde hans liv. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger gratis.

PBP kaldes polycystisk nyresygdom, en arvelig systemisk sygdom, der primært påvirker nyrerne. Desuden er det også kan påvirke andre organer såsom lever, bugspytkirtel og hjernearterier. Omkring halvdelen af ​​patienterne kan PBP pereydti i end-stage renal sygdom (ESRD), og behovet for at tage dialyse eller nyretransplantation. I begge nyrepatienter, vil mange forskellige børster beskadige nyrerne og øget renal tryk. Disse patienter cyster kan briste, forårsager nyreskader.

Som de fleste patienter med CKD (kronisk nyresygdom) og PBP (polycystisk nyresygdom) bør nøje styring af leverancer, er det nyttigt at forsinke situationen af ​​sygdommen. Lavt forbrug af fedt, vand og salt, og indeholder også protein af høj kvalitet produkter, til fordel for deres tilstand.

Men øl er alkoholen, der fremstilles ved gæring af sukker og stivelse. Det er ikke egnet til patienter. Faktisk kan forbruget af øl selv forværre forringelse af nyreskade. Dette vil fremme væksten af ​​cyster, fremskynde nyresvigt.

Således, for at beskytte dig selv, skal du ikke drikke øl. Det er således en fordel for patienter af PRP til at opretholde en sund kost. Ønsker du at vide mere detaljer, eller du er interesseret i kinesisk medicin? Send e-mail til vores asya.yue@mail.ru, min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vi ser frem til at høre fra dig!