fredag den 30. oktober 2015

Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det?

Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det
Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det?

Som vi alle ved, polycystisk nyresygdom er en slags genetiske sygdomme i nyrer og vanskelige at helbrede. De fleste af de behandlinger af denne sygdom kan kun lindre symptomerne på denne sygdom, men kinesisk medicin kan bekæmpe sygdommen i opløbet.

Hvad er polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse karakteriseret ved væksten af ​​talrige cyster i nyrerne. Nyrerne er to orgel, hver på størrelse med en knytnæve, placeret i den øvre del af maven på bagsiden af ​​personen. nyrer kan foretage affald og giftstoffer fra blodet og væske til dannelse af urinen. De regulerer også mængder af visse vitale stoffer i kroppen. Når cyster dannes i nyrerne, er de fyldt med væske. cyster kan udvide dybt, så vil hæmme nyre og renal struktur, der skal erstattes, hvilket fører til et fald i nyrefunktion og nyresvigt.

Som kinesisk medicin til at helbrede polycystisk nyresygdom?

Micro-kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin kan helbrede polycystisk nyresygdom.
1. For at kontrollere væksten af ​​cyster kan farmaceutiske ingredienser arbejder direkte på de berørte inhibering væskesekretion bobler, som hæmmer væksten af ​​boble epitelceller og reducere sekundære skader.
2. Til behandling af ekspanderede cyster Osmotherapy Micro-kinesisk medicin har en funktion ved at dilatere blodkar, forbedre blodgennemstrømningen, ændre trykforskellen mellem fluidet i blodkarrene omkring cyster og cystevæske, så kan gradvis tages væsken inden i kapslen i cirkulationen endelig fjerne fra kroppen i urinen.
3. Herudover under behandlingen, Osmotherapy Micro-kinesisk medicin opretholder visse næringsstoffer, såsom organiske syrer, vitaminer, etc. nyre reparation, således at det kan forhindre en forringelse af nyre- og intern genoprette beskadigede nyreceller.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213