fredag den 23. oktober 2015

Creatinin 230, kan behandles


Creatinin 230, kan behandles

Creatinin 230, kan behandles

I klinikken, kreatinin 230 (hvis ikke skyldes patologiske faktorer), betyder det, at nyrerne har moderat skade. Nu bør nyrefunktionen være under 60%, og i 3. nyresygdom, er det et vigtigt skridt, så patienterne skal tage positiv og effektiv behandling, for at forhindre forværring sygdom over tid.

Creatinin 230 nyre kan vi behandle det?

I den forbindelse kan jeg ikke give dig et bekræftende svar, hvis du kan få tidlig behandling, kan du annullere din sygdomstilstand.

Som vi har nævnt ovenfor, kreatinin 230 i 3. stadium af nyresygdom, er et vigtigt skridt. Denne fase var moderat nyreskade, nyre betingelse ikke er meget alvorlig, så hvis du tager rettidig behandling kan gendanne. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive terapi, det kan hjælpe patienterne kreatinin 230 vendt tilbage til det normale, forbedre nyrefunktionen.

Så, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, hvordan man skal behandle sygdommen?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy denne innovative behandling Shijiazhuang nefropati hospital, terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213