lørdag den 31. oktober 2015

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?


Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?

Som vi alle ved, behøver patienterne nyresygdom ikke har en masse symptomer i de tidlige stadier af nyresygdom, så når sygdommen er værre, og det vil blive vist mange symptomer og proteinuri er en af ​​de mest almindelige symptomer.

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?

Du ved, hvis hovedfunktion af et protein i blodet, for at stabilisere trykket er, tillader vand at forblive i blodet. Hvis proteinet er tabt, vil trykket falde, og vandet vil afvige fra blodet, men træder ind i rummet mellem stoffet, hvilket resulterer i hævelse. For meget protein er tabt fra blodet bundet til tykkere tætheden af ​​blod, og som bidrager til den potentielle risiko for en blodprop.

I mellemtiden utæt protein afspejler skader på filtermembranen af ​​nyrerne. For meget protein gennem membranen klemme fremskynde tilbagegangen af ​​nyrefunktion ved en forholdsvis høj hastighed. Faktisk kan en masse nyresygdom udvikle sig en stabil hastighed, og efter en rimelig behandling, kan han få en strafnedsættelse. Netop på grund af de akutte faktorer, mister vi en masse behandlingsmuligheder, og sygdommen udvikler sig til nyresvigt.

Sådan behandler proteinuri ved kronisk nyresygdom?

De ved, har kinesiske naturlægemidler med lidt bivirkninger og kinesisk medicin vist sig at være en stor effektivitet i at forbedre blodcirkulationen inde i nyren og renal beskyttelse. når sygdommen går godt, disse symptomer gradvist forsvundet som proteinuri.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779