fredag den 23. oktober 2015

Hvad betyder kreatinin 8.0 og betyder det, hvordan man kan reducere den


Hvad betyder kreatinin 8.0 og betyder det, hvordan man kan reducere den

Hvad betyder kreatinin 8.0 og betyder det, hvordan man kan reducere den

Hvad betyder det kreatinin 8.0 og hvordan man kan reducere den? i virkeligheden, kreatinin 8.0 refererer til nyresygdom har udviklet sig til et fremskredent stadium, uden ordentlig behandling, vil sygdommen være hurtigt ude af kontrol.

Ved du, hvad der er kreatinin?

Kreatinin er et nedbrydningsprodukt af kreatinkinase muskel og det er normalt ret konstant hastighed genereres i kroppen (afhængigt af muskelmasse). Højt kreatinin niveau, som betyder, at mange toksiner i blodet. du nødt til at rense toksiner og affald med henblik på at opretholde et godt miljø i kroppen. reparation af beskadigede nyreceller,

Vi er nødt til at rense små molekyler toksiner, midterste molekylære toksiner og toksin molekyle som IGA og deposition af C3 sammen.

Hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin nyresygdom?

Vores hospital har et mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, den bedste terapi til behandling af nyresygdom, effektiviteten af ​​de aktive farmaceutiske ingredienser i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af skadelige stoffer, udvider blodkarrene, hvilket gør blod glat, styrker immunforsvaret fagocytceller og clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Når nyrefunktionen er forbedret, alle disse symptomer på nyresygdom, såsom høje niveauer af kreatinin, gradvist forsvinde. Kort sagt, ved hjælp af mikro-Osmotherapy kinesisk medicin, ikke blot kan reducere det høje niveau af kreatinin, kan sygdommen komme gradvist. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213