torsdag den 22. oktober 2015

Hvordan til at behandle symptom på vertigo polycystisk nyresygdom


Hvordan til at behandle symptom på vertigo polycystisk nyresygdom

Hvordan til at behandle symptom på vertigo polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig sygdom, er der mange forskellige størrelser af cyster i nyrerne cyster vil stige over tid, når børsten øges til en vis grad, vil det føre til undertrykkelse af nyrerne og de omkringliggende organer, forårsage en masse symptomer, svimmelhed, er et ømt punkt.

Så hvorfor patienter med polycystisk nyresygdom er et symptom på vertigo? hvordan det skal behandle symptomet? Bare rolig, vil vi give en fortolkning af de mest professionelle til at hjælpe dig slippe af med symptomerne på svimmelhed.

Der er flere årsager til svimmelhed

1 Fald i nyrefunktionen

Cyster af polycystisk nyresygdom fortsat undertrykker nyrerne, vil det føre til et fald i nyrefunktion, kan nedsat nyrefunktion føre til et stort antal toksiner og affaldsprodukter kan ikke trække og samles i kroppen, så føre til en masse af symptomer, svimmelhed er en af ​​dem.

2 Anæmi

Nyrefunktionen er vigtigt sekretoriske funktioner, når nyrefunktionen er reduceret sekretorisk funktion formindsker også at resultere i nyrerne kan ikke producere tilstrækkeligt erythropoietin, kan erythropoietin reduktion føre til reduktion af røde blodlegemer, der forårsager anæmi, hvilket resulterer i svimmelhed.

3 Hypertension

Hypertension er meget tydelige symptomer på polycystisk nyresygdom, mens på samme tid, vil det forårsage andre symptomer, såsom kvalme, opkastning, og så videre.

På grund af disse grunde, vi vidste, at de grundlæggende årsager til svimmelhed er skader på nyrer og nedsat nyrefunktion, hvis du ønsker at behandle symptomerne på svimmelhed, er vi nødt til at tage positiv og effektiv behandling for nyre nyttiggørelse, genvinding af nyrefunktionen.

så hvilken slags behandling kaldes en effektiv behandling?

Hospitalet Shijiazhuang nefropati har mikro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital. I denne behandling, der anvendes mange forskellige kinesiske medicin, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Således nyrerne genoprettet, er svimmelhed hærdet. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779