tirsdag den 20. oktober 2015

Hvad skal være opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati


Hvad skal være opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati

Hvad skal være opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er defineret traditionelle diagnostik (dette er en sekundær nefropati). Ifølge den traditionelle opfattelse, det er rigtigt. Det er et mikrokarrør komplikationer af diabetes, diabetisk SPECIAL betød glomerulosklerose, en glomerulær læsion med skade på blodkar. I overensstemmelse med den mest progressive og frem cytologiske diagnose af denne sygdom kaldet diabetisk glomerulære basalmembran.

Uden rettidig overvågning af blodsukkerniveauet i diabetespatienter, kan forårsage en række akutte og kroniske komplikationer såsom fusion øjensygdom, nyresygdom, hjerte-karsygdomme, nervøs og vaskulær skade. Fremkomsten af ​​komplikationer vil gøre det sværere for behandling. Således bør patienter med diabetes overholde ernæringsterapi, medicin og motion, regelmæssig kontrol af blodsukkeret til at forebygge komplikationer. I tilfælde af komplikationer, skal være strengt kontrolleret kost.

Giv en kost højt proteinindhold og høj kvalitet, såsom mælk, æg, fisk. Patienter med nyresvigt brug for at kontrollere forbruget af vegetabilsk protein. I en typisk kost, så sørg for din kulhydrat indtag, men også til at styre indtagelsen af ​​kulhydrater, overvåge blodsukkeret, der giver tilstrækkelig varme til at reducere autologe protein opdeling. Begræns natrium indtag bør være mindre end 3 år i tiden oliguri kalium indtag bør kontrolleres for at give en samlet ernæring.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213