fredag den 23. oktober 2015

Symptomer på diabetisk nefropati


Symptomer på diabetisk nefropati

Symptomer på diabetisk nefropati

Under normale omstændigheder, ingen symptomer på tidlige stadier af diabetisk nefropati, ingen tegn på nyreskade ikke engang eksisterer. Således bør regelmæssig fysisk check-ups ske fra tid til anden for at gøre tidlig påvisning. Hvad er pointen med at gøre det? Tidlig opdagelse løser rettidig behandling; Desuden kan den bløde tilstand af sygdom, som skal vendes, hvis behandlet godt.

Første tegn og symptomer på diabetisk nefropati er:

En lille mængde af protein i urinen

Mikroalbuminuri kan præsentere i urinen hos patienter, der let kan ignoreres, da selv en sund nyre tillader en lille mængde albuminlækage (mindre end 150 mg pr 24 timer). Mikroalbuminuri bliver en stor mængde, under visse betingelser, såsom intens motion, eller feber. Så hvis den samme situation sker i dig, passe. Tag urin for dit eget bedste.

Ødem

Ødem eller hævelse først vises i sin alder, fødder og ben. Hele kroppen suges sammen med en progressiv sygdomstilstand. En årsag til de lave niveauer af hævelse af proteinet i blodet. Den massive tab af protein med høj permeabilitet i de glomerulære membran danner kælder, når nyrerne er beskadiget. Derfor reduktion af proteinkoncentration i plasma fører til et fald i plasma osmotisk tryk. Væsker indtaste vævet plads forårsager hævelse. Andre årsager har hævelse komplikationer (fx anæmi og højt blodtryk), anden beskadigelse af organer, såsom lever og hormoner.

Højt blodtryk

Blodtrykket stiger som følge af diabetisk nefropati skrider frem. Dette er forårsaget af renal iskæmi og hypoxi forværres på grund af øget udskillelse af harpiks.

Der er også andre tegn og symptomer:

Appetitløshed, træthed og udmattelse er uspecifikke symptomer hos patienter med diabetisk nefropati. Anæmi og blege ansigt resultat af anæmi. Forhøjede kolesterol og triglycerid til at vokse med en stigning i blodtrykket.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779