mandag den 26. oktober 2015

Hvad er polycystisk nyresygdom


Hvad er polycystisk nyresygdom

Hvad er polycystisk nyresygdom

Om polycystisk Der er to hovedformer af polycystisk nyresygdom, som afviger i henhold til typen af ​​arv: autosomal recessiv polycystisk nyresygdom, karakteristisk for barndommen. Og autosomal dominant polycystisk nyresygdom, som regel begynder at manifestere sig i den unge periode steget, da sygdommen på alle alderstrin. Følgende indførelse af alle polycystisk nyresygdom.

På spørgsmålet '' Hvad er polycystisk nyresygdom '', polycystisk nyresygdom er dækket af store og små for cyster i nyrerne, disse cyster stiger med alderen og vokse, hvilket vil lægge pres på nyrerne, således at strukturen af ​​nyreskader, reducere antallet af renale enheder producerer urin, skader på nyrerne efter en person kan ikke opretholde et normalt liv, vil det uræmi.

Tidlige symptomer på polycystisk nyresygdom har lændesmerter. Aldrig har hæmaturi eller andre symptomer på pyelonefritis. Det er ofte overset patienter, behandlingen er ikke at tage.

Polycystisk nyresygdom er en klasse af arvelig nyresygdom, forekomsten og udvikling har visse love. Autosomal dominant polycystisk nyre-følge loven, mand og kvinde er lig med incidens. Far, mor til en af ​​de syge, børnene får 50% og forekomsten af ​​genet cystisk, såsom en forælder er syg, børnene, er forekomsten steget med 75%, i stedet for kvindelige patienter ikke bærer genet cyster, såsom polycystisk nyresygdom og homoseksuelle ægteskab, deres børnene ikke bliver syge, vil der være atavistisk. Real-forældrenes arv, mutation og sygdomme er sjældne.

Jo før, jo bedre behandling af polycystisk nyresygdom, den bedste tid, ved hjælp af en effektiv metode, når der er ingen grund nyreskader. Tidlig fjernelse af cyste eller cyster udvikling under kontrol, kan du helt undgå nyresvigt eller uræmi opstod.

Fundet polycystisk nyresygdom, patienter har brug for tidlig rettidig behandling i deres hverdag for at undgå forkølelse, kost kontrol, forebyggelse af personskader, kontrollere blodtrykket, gør ovenstående punkt er meget vigtigt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779