søndag den 25. oktober 2015

Reducer nitrogen urea og høje niveauer af kreatinin nyresvigt

Reducer nitrogen urea og høje niveauer af kreatinin nyresvigt
Reducer nitrogen urea og høje niveauer af kreatinin nyresvigt

Typisk patienter med nyresvigt Kontakt så højt urea og kreatinin niveauer, det er fordi mange af de funktioner i nyrerne er gået tabt, på tidspunktet for nyresvigt. Nu vil vi finde på hvordan man kan reducere forhøjet carbamid og kreatinin høje.

Den normale urea- i området fra 7-20 mg / dl. høje niveauer af urea kan indikere nyresygdom og andre tilstande, såsom kongestiv hjerteinsufficiens, gastrointestinal blødning, shock, urinvejsobstruktion, hypovolæmi, etc.

De fleste af kreatinin i kroppen gennem nyren fjernes. fra dette, kan niveauet af kreatinin i blodet angive, om nyrerne fungerer korrekt. Normale niveauer af kreatinin i området fra 0,8 til 1,4 mg / dl. Normal serumkreatinin for kvinder, som regel endnu lavere, fordi, som regel kvinder har lavere muskelmasse. for nyreinsufficiens, glomerulonephritis, dehydrering, kan urinvejsobstruktion forårsage et højt niveau af kreatinin.

I Kina, med kreatinin niveauer steg til 442 mmol / l, at sygdommen var allerede i den fase af nyresvigt. afhængig af patientens tilstand, lægen rådede dem til at tage i dialyse på et passende tidspunkt. men faktum er, at ingen ønsker at tage dialyse. nogle patienter vil lide under en eller nogle af de komplikationer af dialyse, måske de mennesker omkring dem ikke rigtig forstår, hvad dialyse.

Ud over dialyse, er der nogle medikamenter, som kan reducere niveauet af kreatinin. at hjælpe patienterne at undgå dialyse og nyretransplantation,

Vi skal genoprette skadede nyrer. så længe nyrefunktionen kan genoprettes ved nyrerne tendens til at vende tilbage til arbejde for at opretholde BUN og kreatinin niveauer i det normale område. Nogle kinesiske plantelægemidler almindeligvis anvendes i klinisk nyreskade reparation, forbedre nyrefunktionen,

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213