onsdag den 21. oktober 2015

Dårlig styring af blodsukkeret hos patienter med diabetes vil lide af nyresygdom


Dårlig styring af blodsukkeret hos patienter med diabetes vil lide af nyresygdom

Dårlig styring af blodsukkeret hos patienter med diabetes vil lide af nyresygdom

Diabetisk nefropati er en alvorlig komplikation af diabetes mellitus, kan diabetes føre til en forringelse af human metabolisme, kan forekomsten af ​​nyresygdom føre til mere alvorlige problemer med det menneskelige stofskifte, så vil reducere livskvaliteten, selv livstruende. Vores eksperter vil analysere forholdet mellem nyresygdom og diabetes, og hvordan man kan forhindre forekomsten af ​​nyresygdom, håber det kan hjælpe dig.

Diabetes dårligt, at skader blodkar, beskadigelse store blodkar kan føre til hjerte-kar-sygdomme, der opstår mikrovaskulære skader øjne og nyrer, og andre skader.

Hvorfor er højt blodsukker kan forårsage nyresygdom?

Eksperten forklarer: "udskillelsen af ​​insulin, så kroppen er i en langsigtet medium med højt sukkerindhold, inddragelse af nyrearterien, viste sig at være en hindring mikrocirkulationen, som er renal iskæmi og hypoxi, endothelin skader celler i slutningen af ​​dannelsen af ​​en almindelig komplikation af diabetes --- diabetisk nefropati . "

Derfor, folk med diabetes forhindre nogen hvordan man kan gøre forekomsten af ​​nyresygdom?

1, effektiv kontrol blodsukkerniveauet:

Hyppigheden af ​​diabetisk nefropati er tæt knyttet til den glykæmiske kontrol, god kontrol med blodsukkeret effektivt kan forhindre forekomst og udvikling af diabetisk nefropati.

2, effektiv kontrol blodtryk:

Diabetes og forhøjet blodtryk have mere af en trussel, i tillæg til streng kontrol af blodsukkeret hos diabetespatienter uden for mere streng kontrol blodtryk, bør standard trykregulering være mindre end 130/80 mm Hg.

3, videnskabeligt baseret kost:

Hold dig til lavt saltindhold, lavt proteinindhold, lavt kolesterol kost principper med lavt fedtindhold.

4, rettidig behandling:

Hvis du har symptomer på klinisk mikroalbuminuri, kan tidlig indgriben gøre en betydelig del af mikroalbuminuri hos patienter med normal eller bremse udviklingen af ​​sygdommen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213