lørdag den 31. oktober 2015

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?


Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de mest almindelige måder, du kan reducere det høje niveau af kreatinin nyresvigt. og niveauet af kreatinin De fleste patienter vil være lavere efter dialyse, for hvilke patientens kreatinin kan nedsættes ved dialyse, bør de være opmærksomme på det.

Hvorfor dialyse kan reducere højt kreatinin niveau?

Du ved, en af ​​de funktioner i nyrerne, som kan fjerne disse affald og giftstoffer blod. Men efter nyrerne er beskadiget, vil disse toksiner samles i blodet. Dialyse kan fjerne dette affald, herunder yderligere blod kreatinin gør en del af arbejdet i nyrerne.

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?

Hvis høje kreatinin kan nedsættes ved dialyse, hvilket indikerer, at dialyse er ikke egnet til patienten, så det skal henvende sig til andre alternative behandlinger.

På nuværende tidspunkt, bortset fra dialyse og nyretransplantation, er der stadig andre behandlingsformer effektivt kan reducere de høje niveauer af kreatinin. og at dialyse, er det heller ikke egnet til alle patienter med nyresvigt.

Så Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk urtemedicin, med hjælp af denne behandling, kan patientens kreatinin niveau falde, og kan også få en chance for at reducere den tid af dialyse, selv slippe af med det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213