søndag den 25. oktober 2015

Diabetisk nefropati: kontrol af nedsat nyrefunktion


Diabetisk nefropati: kontrol af nedsat nyrefunktion

Diabetisk nefropati: kontrol af nedsat nyrefunktion

Diabetisk nefropati er en sekundær betingelse for diabetes. I alle faser, overvåge tilbagegangen i nyrefunktionen kan hjælpe patienter undgå udvikling af nyresvigt.

I de tidlige stadier af diabetisk nefropati, en sygdom, der kan være fuldt genoprettet. I de tidlige dage af sygdommen, er strukturen i nyrerne ikke ændret. Hvis urin og nyre ultrafiltrering af albumin derimod helt at stoppe udviklingen af ​​sygdommen. Derfor, for at få tidlig påvisning og behandling, bør diabetespatienter tage nyrefunktion kontrollerer jævnligt for at se, om de har nyreskader, især i mennesker med diabetes i mere end 5 år historie. Tidlig behandling kan helt forhindre et fald i nyrefunktionen.

Men hvis ikke kontrolleres effektivt diabetisk nefropati, vil det videre til næste fase. Med udviklingen af ​​den anden fase af diabetisk nefropati, begyndte nyre glomerulær struktur ændres. På dette stadium kan sygdommen ikke fuldstændig helbredt.

At udsætte fald i nyrefunktionen, bør behandlingen være i stand til at lindre symptomerne og genoprette beskadigede konstruktion af nyrerne og stoppe yderligere skade på nyrerne. Og så behandlingen kan fuldstændig forhindre faldet i nyrefunktion, og derefter gradvist at forbedre nyrefunktionen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en alternativ metode til behandling af diabetisk nefropati.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på traditionel kinesisk medicin, er det bedste eksperter fra Kina har skabt. Hidtil har det været anerkendt, det hjælper mange patienter med nyresygdom fra hele verden for at forbedre livskvaliteten og endda slippe af dialyse. Dette er en naturlig og ekstern behandling. Hans mål at behandle diabetisk nefropati, og til at udskyde faldet i nyrefunktionen anvender følgende metoder. Det kan regulere blodsukkeret, mindske byrden af ​​renal glomeruli. Således kan det bremse fald i nyrefunktionen.

Vasodilatation og nyrer gennem hæmning af inflammation, kan Micro kinesisk lægemiddel Osmotherapy kontrollere symptomer på diabetisk nefropati som hypertension, proteinuri, etc. Styringen af ​​disse risikofaktorer kan bremse betydeligt nedsat nyrefunktion.

Desuden kan det aktive stof stimulere beskadiget nyrevæv og celle regenerering, forbedrer nyrefunktion.

Når diabetisk nefropati er velkontrolleret, vil patienten undgå udvikling af nyresvigt.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!