lørdag den 24. oktober 2015

Dialyse kan nogen hjælpe patienter med nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen


Dialyse kan nogen hjælpe patienter med nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen

Dialyse kan nogen hjælpe patienter med nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen

Dialyse kan nogen hjælpe patienter med nyresvigt for at forbedre deres nyrefunktion? Som du ved, dialyse, denne metode til redning til patienter med nedsat nyrefunktion, som kan være output akkumulerede toksiner og væsker fra kroppen. Det kan dog ikke helbrede nyresvigt, og kan ikke forbedre nyrefunktionen.

Hvorfor urin fald efter en periode med dialyse?

De fleste dialysepatienter, patienter konfronteret med sådanne problemer, vil de føle sig meget forvirret. at være ærlig, det er en normal situation. du ved, dialyse kan erstatte en del af nyrerne, vil nyrerne gradvist stoppe med at arbejde. som et resultat, vil dine nyrer reducere mængden af ​​din urin også droppet.

Er der en chance for at slippe af med dialyse?

For at være ærlig, for patienter, der ikke er i dialyse i lang tid, hvis de tager den rigtige behandling kan have en mulighed for at slippe af dialyse.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​de nyskabelser i traditionel kinesisk urtemedicin, kan det hjælpe patienten til at slippe af med nyresvigt i dialyse og forbedre nyrefunktionen. ved hjælp af behandling, kan de fleste patienter med nyresvigt leve et liv uden dialyse. hvis patienten er så heldig, de tog denne terapi i aktuelle nyresygdom, kan de få chancen for, at du kan undgå dialyse, selv leve som en normal person.

Med denne behandling, vil din nyrefunktion sikkert bedre efter det, kan du gradvist slippe af dialyse. Hvis du ønsker at forbedre nyrefunktionen, eller ønsker at slippe af dialyse, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213