lørdag den 24. oktober 2015

Kinesisk medicin kan hjælpe patienter slippe af dialyse


Kinesisk medicin kan hjælpe patienter slippe af dialyse

Kinesisk medicin kan hjælpe patienter slippe af dialyse

For at være ærlig, kan dialysepatienter slippe af dialyse, men tage nogen tid. dette er fordi, hvis patienten omgående at standse dialyse eller et hurtigt stop dialyse, vil bringe en masse bivirkninger, og det kan være en trussel mod deres liv.

Hvorfor Dialysepatienter nødt til at tage?

Nyrerne er et vigtigt organ for mennesket som blodet passerer gennem nyrerne, vil det give ilt og næringsstoffer, og fjern affald og giftstoffer af kroppen.

Alligevel er der mange tilstande og sygdomme kan føre til dårlig blodtilførsel til nyrerne. Nedsat enhed er dækket med ar, og i sidste ende døden. dette vil føre til renal iskæmi og hypoxi, som fører til atrofi af nyrerne. Samtidig kan atrofi af nyrerne ikke være fuldt ud effektiv. højaktivt affald vil strømme ind i blodet gennem kredsløbssystemet, årsag så mange komplikationer og ulemper. på dette tidspunkt, vil patienten nødt til at tage dialyse at erstatte nyrefunktion og opretholde livet.

Kinesisk medicin kan hjælpe patienterne med at slippe af med nyresvigt dialyse?

Kinesisk medicin som mikro-kinesisk medicin Osmotherapy hospitalet nefropati Shijiazhuang, Ved denne behandling mange forskellige kinesiske lægemidler, der anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne komme sig, og muligvis ikke korrekt, kunne patienten undgå dialyse, selvfølgelig, det kræver en proces. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213