lørdag den 31. oktober 2015

Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0


Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0

Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0

Spørgsmål: Hej, læge. Min mor følte sig utilpas på grund af ikke er i stand til at urinere. Hendes kreatinin niveau var 9,0, da hun var analysen. Hun blev diagnosticeret med nyresvigt, men de kunne ikke fortælle hende, hvorfor det påvirkede hende ude af stand til at tisse. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Da hendes creatinin faldt til 7,5, og det blev frigivet. Nå, skal det anvende et kateter til urin. Hun gentog testen i 10 dage til. Kan du sende mig en kost eller noget, der vil hjælpe hende med at få kreatinin niveauer lav nok til at undgå dialyse?

A: Vi er glade for at modtage hendes brev, og meget ondt af sin mor, sygdomstilstanden. Det er ikke optimistisk for hendes nyresygdom. Der er ingen tvivl om, at hendes nyrer er beskadiget dårligt og kunne ikke opretholde sin funktion som sædvanlig.

For nyresvigt patienter med forhøjet kreatinin, er det nødvendigt for dem, der tager rettidige effektive procedurer til at styre og lette deres egen sygdom. Faktisk kan beskadigede nyrer ikke fungere at fjerne det overskydende vand, toksinet, affald og metabolitter i blod og ikke selv arbejde. Dette er den væsentligste årsag til dette er ikke urin.

I denne periode bør patienterne træffe foranstaltninger for sygdommen at forsinke forværring af nyreskader. Dialyse er en generel metode, der tager nyre dialyse for at overvåge udviklingen af ​​nyresygdom. Men effekten er ikke en god dialyse. Fordi dialyse vil blive ledsaget af mange komplikationer. Nogle komplikationer kan være livstruende. Måske konservativ terapi er mere egnet til din smertefuld tilstand. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive måder. Det kan gendanne nyreskader og forbedre nyrefunktionen.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!