fredag den 30. oktober 2015

Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom


Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom

Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk nyresygdom, dens resultater er en masse store og små cyster på nyrerne, med udvikling af en patologisk tilstand, patienter ofte har symptomer på hæmaturi. Her vil vi drøfte spørgsmålet om hæmaturi polycystisk nyresygdom.

Hæmaturi er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom, og mere end halvdelen af ​​patienterne polycystisk nyresygdom har en situation. i perioder med kraftig blødning, kan det medføre nyrekolik, blodprop passerer ureter. hæmaturi polycystisk nyresygdom er ofte ledsaget af leukocytterne i urinen, proteinuri (1,0 g / dag eller mindre). hvis der er en infektion eller betændelse i nyrerne, vil hæmaturi forværres, vil der også være en betydelig Piura, rygsmerter og feber.

Hvad er farerne ved hæmaturi polycystisk nyresygdom?

Når der hæmaturi, er nyresygdom patienter polycystisk tilbøjelige til at have en infektion i maven, feber, ødem og nyrefunktion er faldet drastisk. hæmaturi grund polycystisk nyresygdom modtagelige for tilbagefald, patienter polycystisk nyresygdom let lider anæmi, fører det til blodplade- og koagulationsmekanismen skal reduceres. I alvorlige tilfælde kan dette føre til nyresvigt.

Hvad er behandling af polycystisk nyresygdom hæmaturi?

Der er flere grunde til hæmaturi det første er det nødvendigt at finde den præcise årsag og fjern det. Desuden bør patienter polycystisk nyresygdom stoppe arbejdet og slappe af. efter hæmaturi, polycystisk nyresygdom, opstår de fleste patienter infektion. det forværrer hæmaturi. Således er afgørende for infektion passende forebyggelse og behandling. Derefter mere effektiv behandling er at forbedre blodcirkulationen. Herbal kan lindre hæmaturi med gode resultater. naturlige vegetabilske aktive ingredienser vil tilvejebringe de nødvendige næringsstoffer til at reparere beskadigede væv og nyre forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213