lørdag den 24. oktober 2015

Hvilken behandling er nyttig til nyresvigt


Hvilken behandling er nyttig til nyresvigt

Hvilken behandling er nyttig til nyresvigt

Nyresvigt, også kaldet slutstadiet kronisk nyresygdom. Nyresvigt - en patologisk tilstand, hvor delvist eller helt tabt evne nyrerne til at danne og (eller) urinen, og som følge heraf udviklet alvorlige vand-salt, syre-base og osmotisk homeostase af organismen, der forårsager sekundær skade på alle systemer organisme. Der er nogle kinesiske urter og te er nyttige for nyresvigt. Her er en kort introduktion.

1. behandling af nyresvigt urter

Kamille, koriander, mælkebøtte, brændenælde er almindeligt anvendt til behandling af nyresvigt. De anvendes enten som diuretika og antioxidanter. Du kan sende dine testrapporter til os, så vi kan hjælpe dig.

2. Hvilken medicin er nyttigt for nyresvigt?

Selv hvis ovennævnte urter er godt for nyrerne, kan de ikke løse det grundlæggende problem. Derfor er lægemidlerne nævnt her. Jeg vil dog sige noget om den traditionelle kinesiske medicin (TCM) til nyresvigt. I vores hospital, sygehuset nefropati Shijiazhuang, har vi en holistiske behandlinger, herunder oral medicin og eksternt program. medicin McConnon, medicineret bad, fodbad, mikro-kinesisk medicin almindeligt anvendt. Tag Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som et eksempel. det renser blodet ved at udvide blodkarrene, reducere inflammation og nedbrydning af ekstracellulær matrix. Således øger blodcirkulationen, og nyrer kan modtage tilstrækkelig blod og ilt til at regenerere beskadiget nyrevæv.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213