tirsdag den 27. oktober 2015

Hvordan til at behandle glomerulonephritis


Hvordan til at behandle glomerulonephritis

Hvordan til at behandle glomerulonephritis

Glomerulonephritis, hvilket betyder, at glomeruli skade. afhængigt af graden af ​​glomerulær beskadigelse, glomerulonephritis vi er opdelt i fem trin. under normale omstændigheder, i første og anden fase, patienter har smerter efter en tredje periode, hvor patienterne har symptomer, de har været nyreinsufficiens. Således er det muligt at behandle sygdommen, kan nyrefunktionen vendes?

Du må ofte høre, at nyresygdom kan ikke stoppes, nyrefunktionen kan ikke vendes, vil det blive vist uræmi. men sammen med den stærke udvikling af kinesisk medicin, og der var en masse af jade patienter, der vender tilbage til et normalt liv.

Her er et kig på vores Hospital i traditionel kinesisk medicin, hvordan man skal behandle og genoprette nyrefunktionen.

Nyreskader, hovedsageligt på grund af den ekstreme af immunrespons og inflammatoriske og renal iskæmi og hypoksi, så vores primære behandling for at fjerne affald i blodet, nedsat immunkompleks aflejring og blodgennemstrømning, lindre iskæmi og hypoxi, vores kinesiske medicin for disse har magisk virkning.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy:

Denne innovative terapi, er en repræsentant for vores behandling. Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer væsentlige blokere renal iskæmi og hypoxi og respons ekstreme immunforsvar og inflammatorisk og genoprette nyrefunktionen, genoprette den oprindelige struktur nyre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213