søndag den 25. oktober 2015

Hvorfor patienterne nyresvigt er let at lide af blodmangel?

Hvorfor patienterne nyresvigt er let at lide af blodmangel
Hvorfor patienterne nyresvigt er let at lide af blodmangel?

Anæmi er en af ​​de almindelige symptomer på nyresvigt, vil de fleste patienter har dette symptom. Desuden dette symptom, hvilket i høj grad reducerer livskvaliteten for patienter.

Så hvorfor patienter med nyresvigt er nemme at lide af blodmangel?

Sunde nyrer producere erythropoietin, og derefter stimulerer knoglemarven til at producere røde blodlegemer. når beskadigede nyrer, nedsat nyrefunktion, nyre producere mindre erythropoietin, hvilket fører til nedsat produktion af røde blodlegemer, kan røde blodlegemer ikke erstatte de gamle. som følge heraf kun en lille mængde af hæmoglobin i blodet, hvilket fører til anæmi.

Hvad er symptomerne på nyresvigt?

Følelse træt og / eller svag

Problemer med hukommelse

Uopmærksomhed

svimmelhed

hypotension

Hvis du lider af blodmangel, og du ønsker at behandle, kan du blive behandlet tidligt at nyde livskvaliteten.

Sådan behandler blodmangel af nyresvigt?

Udvikle en sund kost plan, kan de hjælpe dig med at leve bedre. Men hvis du ønsker at slippe af med det, er du nødt til at gendanne de beskadigede nyrer, er det en væsentlig årsag til anæmi af nyresvigt.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en ny behandling af traditionel kinesisk urtemedicin, der kan hurtigt og effektivt reparere beskadigede nyre, hans har en betydelig effekt og minimale bivirkninger, har det været almindeligt anvendt til behandling af nyresygdom. ved denne behandling, symptomer, anæmi som følge af nyresvigt kan reduceres betydeligt.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779