fredag den 23. oktober 2015

Årsagerne til og behandling af almindelig forkølelse i CRF


Årsagerne til og behandling af almindelig forkølelse i CRF

Årsagerne til og behandling af almindelig forkølelse i CRF

Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt. Patienter med kronisk nyresvigt nemmere og mere tilbøjelige til at lide af forkølelse.

Årsager hyppige forkølelser med kronisk nyresvigt:

1. Reduktion af immunsystemet:

95% af patienter med kronisk nyresvigt lider af en svækket immunsystem, dvs. de har lav immunitet. Med et svagt immunforsvar opstår let forkølelse og influenza.

2. ophobning af affald og giftstoffer i kroppen:

På grund af skader på nyrer nedsat nyrerne ikke kan fjerne overskydende interne giftige stoffer og skadelige stoffer beskadiger sundhed.

Desuden kan vejret, de negative konsekvenser af at tage stoffer, fejlernæring, skadelige livsstil og andre forværre en almindelig forkølelse.

Forebygge og behandle forkølelse med kronisk nyresvigt?

1 Immunterapi:

Immunterapi kommer til at styrke immunsystemet, forbedre den interne miljø og restaurering af nyrefunktionen.

2, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy:

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan fjerne de interne skadelige stoffer til at reparere de beskadigede celler og væv i nyrerne genvinde deres funktion, at give de nødvendige næringsstoffer og forbedre den generelle sundhed.

3. Home Care: Have nok søvn, motion regelmæssigt, for at lette krop og sjæl. Få masser af drikkevand. At give rige næringsstoffer, især vitaminer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213