torsdag den 29. oktober 2015

Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4


Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4

Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4? Diabetisk nefropati er en alvorlig komplikation af diabetes. Hvis du udvikler i fase 4 CKD-patienter er parate til at starte dialyse. Generelt oplevede patienter med diabetes begynder dialyse hurtigere end dem, der ikke har diabetes, på grund af sin vanskelige forhold. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores online læge. Det er gratis!
For det første må vi forstå årsagerne til diabetisk nefropati, som er den vigtigste årsag til kronisk nyresygdom, men også den førende dødsårsag af kardiovaskulære sygdomme. Karakteristik af sygdommen omfatter høj filtrering, høj perfusion, højt tryk. Dette skyldes ændringer i den normale glomeruli, og derefter gennemføre ændringen i nyretubuli. Forsukring og toksiner lipid udfældes i nyrerne, hvilket resulterer i inflammation og blod og iltmangel, som følge af fibrose af nyrerne. Den bedste behandling for diabetisk nefropati nødt til at stoppe for at forebygge yderligere forringelse, og på dette grundlag, at maksimere nyttiggørelse af visse typer nyrefunktion. Således er det muligt at undgå dialyse eller nyretransplantation.
Diabetisk nefropati kan føre til skader på glomerulære kapillærer. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en metode til behandling af patienter med diabetisk nefropati, og fjerde faser af CKD.
Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt