onsdag den 21. oktober 2015

Symptomer på diabetisk nefropati


Symptomer på diabetisk nefropati

Symptomer på diabetisk nefropati

Med den hurtige tempo i livet, har mange mennesker længe fastholdt ingen regelmæssig vaner, langsigtet ikke er opmærksomme på en sund kost, dårlig kost fører til at lide af diabetisk nefropati. Key behandling af diabetisk nefropati bør det behandles tidligt, men hvad er de tidlige symptomer? Hvad er symptomerne på diabetisk nefropati har?

Denne artikel vil introducere følgende symptomer på diabetisk nefropati, håber vi at hjælpe patienter med at finde problemer tidligt og behandle tidligt.

1, proteinuri

Ingen klinisk proteinuri i de tidlige stadier af diabetisk nefropati, kun radioimmunassay metode kan detektere mikroalbuminuri, det eneste kliniske manifestation af diabetisk nefropati er albuminuri, proteinuri periodisk gradvis udvikling af svær proteinuri.

2, hævelse

Klinisk tidligt stadium diabetisk nefropati normalt ikke har ødem, et lille antal patienter til plasmaproteiner er reduceret, kan have let hævelse, hvis der er et stort antal proteinuri, lav plasmaprotein hævelse stigning.

3, højt blodtryk

Den første type af diabetespatienter uden nefropati forekomst af hypertension end normalt ikke øges, diabetes den anden type, vil antallet af patienter med hypertension være større, men hvis andelen af ​​hypertension i proteinuri øget hos patienter med nefrotisk syndrom forbundet med hypertension, det meste moderate hypertension er lidt svær.

4, nyresvigt

store forskelle i hastigheden af ​​progressionen af ​​diabetisk nefropati, nyrefunktionen aftager gradvist, endelig nåede i uræmi.

5, anæmi

Patienter har betydelige azotæmi, kan have mild anæmi.

6, udseendet af andre komplikationer af

Cardiovaskulære sygdomme, såsom hjertesvigt, myokardieinfarkt, neuropati, såsom perifer neuropati, kan der være en neurogen blære, retinopati, og så videre.

Denne artikel vil specifikt indføre symptomerne på diabetisk nefropati, håber vi at hjælpe patienter med at finde problemer i tide. hvis patienterne har fundet problemer bør gå til læge så hurtigt som muligt at tage effektiv behandling. Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779