fredag den 23. oktober 2015

Behandling højt blodurinstofnitrogen kronisk nyresvigt


Behandling højt blodurinstofnitrogen kronisk nyresvigt

Behandling højt blodurinstofnitrogen kronisk nyresvigt

Øget carbamid og kronisk nyresvigt forhold er, at førstnævnte er et almindeligt symptom poslednego.zdes, vil vi hjælpe folk med at lære mere om stigningen i urea kvælstof og kronisk nyresvigt, og for at finde den bedste behandling for dem.

Forhøjede niveauer af urea kvælstof betyder, at forringelse af nyrefunktionen. Dette kan på grund af akut eller kronisk nyresvigt, traume eller kronisk nyresvigt. det kan også være forbundet med en tilstand der forårsager renal fald blodgennemstrømning, såsom kongestiv hjerteinsufficiens, shock, hjertesvigt eller alvorlige forbrændinger eller dehydrering. når der er for meget protein nedbrydning i kosten, overdreven indtagelse af protein eller gastrointestinal blødning, kan urinstofnitrogen stige.

Som regel er niveauerne af BUN stigning ledsaget af en stigning i serumkreatinin. sunde nyrer hjælpe os rense urea kvælstof,

kreatinin og andre affaldsprodukter fra kroppen, men hvis der er skader på nyrerne på grund af sygdom, nyrerne mister deres evne, og jeg kan ikke udlede skadelige stoffer, i dette tilfælde, at de ophobes i kroppen, vil forhøjet BUN og kreatinin niveauer vises.

Hvis vi kun reducere urea kvælstof, men ikke er opmærksomme på behandlingen af ​​nyreskader, vil det blive mere alvorligt, er mere nyrefunktion tabt.

Derefter vil lægen anbefale, at du tager dialyse, men dialyse kan ikke gendanne nyrefunktionen. For det første har vi god kontrol over den primære sygdom. Derefter gennem det anti-inflammatorisk, anti-koagulation, udvidelse af blodkar, fremme blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet, leverer strøm til de beskadigede nyrer og fjerne sygdomsfremkaldende faktorer, kan lægeurter hjælpe med at reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen gradvist. I dette tilfælde, mest sandsynligt, dialyse skal stoppes, hvis du er i dialyse. Forhøjede niveauer af urea kvælstof og kreatinin niveauer kan reduceres naturligt, fordi nyrerne til at vende tilbage til normal drift.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213