torsdag den 22. oktober 2015

Hvor dejligt at behandle nyresvigt


Hvor dejligt at behandle nyresvigt

Hvor dejligt at behandle nyresvigt

Nyresvigt - er den sidste fase af kronisk nyresygdom. Der er nogle kinesiske urter og te kan hjælpe patienter med nyreinsufficiens. Følgende give alle en kort introduktion. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Virkningen af ​​kinesisk medicin for nyresvigt

Kamille, persille, mælkebøtte og brændenælde, der normalt anvendes til behandling af nyresvigt. Patienter kan foretage te med disse urter. De anvendes som diuretikum og antioxidanter. Du kan sende din test rapporter os, så vi kan hjælpe dig med at få te.

Behandl nyresvigt Traditionel kinesisk medicin

Mens de førnævnte urteteer og gode nyrer ikke kan løse det grundlæggende problem. Det er derfor, kinesisk medicin nævne her. Patienter med nyresvigt, ved hjælp af traditionel kinesisk medicin (TCM), vil få gode resultater.

I vores hospital - Hospital Shijiazhuang nefropati, har vi en holistisk behandling, der omfatter oral medicin og eksterne applikationer. McConnon orale præparater, medicineret bad, fodbad, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy udbredte.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som eksempel. Den væsentligste effekt at rense blodet, spile blodkar, reducere inflammation og nedbrydning af ekstracellulær matrix. Således øger blodcirkulationen, nyrerne modtager tilstrækkelig blod og ilt til at regenerere det beskadigede væv i nyrerne.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!