mandag den 26. oktober 2015

Hvis niveauet af kreatinin 400, er dette en dårlig


Hvis niveauet af kreatinin 400, er dette en dårlig

Hvis niveauet af kreatinin 400, er dette en dårlig

Faktisk i klinikken, kreatinin 400, patienten allerede er i tre nyresygdom, hvis de behandles omgående, kan det også styres, så at det ikke er meget dårlig. så kan ved niveauet af kreatinin? Er der en måde at reducere det høje niveau af kreatinin?

Hvad ved vi af kreatinin niveau?

Under normale omstændigheder vil kreatinin ikke stige for meget, kun når nyrefunktionen er reduceret med mere end 50%. Kreatinin vil være høj. Således høje niveauer af kreatinin viste, at nyrerne blev beskadiget i en vis udstrækning.

Er der en måde at reducere det høje niveau af kreatinin?

Af ovenstående vi kender det høje kreatinin, på grund af nyresygdom, så hvis vi ønsker at reducere de høje niveauer af kreatinin, må vi genoprette skadede nyrer. i behandlingen af ​​nyresygdomme, de mest populære terapier er syv kinesisk medicin terapi, de gensidigt samarbejde, kan de reparere beskadiget nyrevæv, at forbedre nyrefunktionen. fordi hver person har forskellige forhold, så i denne proces, skal lægen at arrangere forskellige procedurer afhængigt af patientens tilstand. Hvis du ønsker at reducere de høje creatininniveauer, kan ud over rettidig behandling, kost og en sund livsstil også bidrage til at reducere de høje niveauer af kreatinin.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213