lørdag den 31. oktober 2015

Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati


Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati

Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati

Rolle dialyse diabetisk nefropati

Nyre dialyse er en fælles behandling for at hjælpe patienter forsinke nedsat nyrefunktion, og så forlænge dets levetid. Diabetisk nefropati, men også lindre patientens tilstand spiller en vigtig rolle. Hvilke bivirkninger kan resultere? Der er andre lægemidler til behandling af diabetisk nefropati? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Følgende artikel kan hjælpe dig med at lære mere om dialyse og håber, at det kan tage bedre pleje af deres egne, til at vælge en mere passende behandling.

I medicin, dialyse er en fremgangsmåde til fjernelse af affald fra blodet og det overskydende vand, og er primært anvendt i en kunstig erstatning til patienter med nyresvigt, der har mistet nyrefunktion. Dialyse ved diffusion (fjernelse af affald) og ultrafiltrering (fjernelse væske) i stedet for nogle af disse funktioner. Men det er en ufuldkommen proces erstatter nyrefunktion, fordi det ikke løser de endokrine funktioner i nyreskader. Værre, vil dialyse også føre til mange symptomer og alvorlige komplikationer, øget renal dysfunktion. Under dialyse, dialyse uligevægt syndrom, hypotension, pyrogen reaktion, hjertesvigt, arytmi er almindelige. De er livstruende komplikation hos patienter med diabetisk nefropati, øger risikoen for at dø af kardiovaskulær sygdom (CVD). Derfor kræver patienten at vælge en effektiv behandling til at beskytte deres tilbageværende nyrefunktion og forbedre nyresygdom.

Top syv kinesisk medicin kan hjælpe dig med at beskytte en beskadiget nyrer og forbedre nyrefunktionen så meget som muligt.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!