fredag den 23. oktober 2015

Hvis du creatinin 1200, tager dialyse er god eller ej?


Hvis du creatinin 1200, tager dialyse er god eller ej


Dialyse er en form for behandling, når nyrefunktionen er lig med eller mindre end 15%. Men hvis human polycystisk nyresygdom kreatinin 1200, at tage dialyse dette godt? Læs videre for at finde svar og løsninger.

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du har creatininniveauer fortsat høj efter dialyse? Dette skyldes, selvom dialyse kan fjerne giftstoffer, men kan ikke erstatte hele effekten af ​​nyrefunktionen. under gradvis forringelse af nyrefunktionen, toksiner og affald, og kreatinin kan ophobes i kroppen.

kreatinin polycystisk nyresygdom i 1200, er meget høj, er vi nødt til at bruge dialyse for at reducere niveauet af kreatinin og forbedre livskvaliteten for patienterne.

Sådan behandler polycystisk nyresygdom kreatinin 1200

▪ stigning i hyppigheden af ​​dialyse.

Efter behandling intervallet bliver kortere, er frekvensen forøges, toksiner og affald mere effektivt udskilt. dette er en midlertidig metode.

▪ Behandl hovedårsagerne til polycystisk nyresygdom og fremme den generelle nyrefunktion. en grundlæggende løsning på problemet.

I vores hospitaler har Osmotherapy mikro kinesisk medicin, er det en særlig behandling i vores hospital, det aktive stof i præparatet kan trænge nyre læsioner acceleration omløb væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er væskestrøm cystisk tilbage for at vende tilbage til blodet, vil elimineret fra kroppen med metabolisme blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083


WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213