søndag den 25. oktober 2015

Hvad er symptomerne på polycystisk nyresygdom, du har


Normalt patienten er polycystisk nyresygdom vil ikke have nogen tydelige symptomer på polycystisk nyresygdom, indtil de er omkring 30 år. symptomer på polycystisk nyresygdom vil forekomme, at patienten polycystisk nyresygdom har nok til at være opmærksom. Først vil vi se, hvad symptomerne på polycystisk nyresygdom?

1. Følelsen af ​​smerte i nyrerne er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom, vises rygsmerter eller kedelig smerte, sommetider svære smerter. Det kan forværre efter fysisk aktivitet, men at ligge på sengen kan afbødes. blødning nyresten eller infektion kan også forårsage smerte.

2. renal ødem er en anden almindelig symptom på polycystisk nyresygdom. i den sidste fase af polycystisk nyre, kan begge nyrer fylde maven, nyrerne har en masse cyster, der gør uregelmæssig form af nyrerne.

3. De fleste af patienterne i polycystisk nyresygdom kan have hæmaturi,

brud og brud på blodkarvægge kan forårsage cyster hæmaturi. normalt ledsaget af proteinuri, hæmaturi, generelt, ikke er mere end 1,0 g / dag mængden af ​​proteinuri.

4, en midaldrende patienter med polycystisk nyresygdom, omkring halvdelen af ​​dem har polycystisk lever.

5. Sygdommen polycystisk nyresygdom i sidste ende vil udvikle nyresvigt, nogle særlige tilfælde, unge patienter vil få nyresvigt, under normale omstændigheder, i en alder af 40 år, før nyreskader ikke er alvorlig, når de 70 år, omkring halvdelen af ​​nyrefunktionen kan gemmes og bliver patienter med nyresvigt at afkorte processen meget.

Hvilke symptomer har du? nogle af de symptomer på polycystisk nyresygdom, kan vestlige medicin skal behandles, men patienterne bør være opmærksomme på, at stigningen i cyster forårsage disse symptomer, så bør reducere størrelsen af ​​cyste.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083


WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213