lørdag den 31. oktober 2015

Kløe i huden og nyresvigt


Kløe i huden og nyresvigt

Kløe i huden og nyresvigt

Kløende hud er et almindeligt symptom på kronisk nyresygdom, især ESRD, og ​​henviser til et symptom på nyresvigt også. Hvorfor er en tæt sammenhæng mellem kløe og nyresvigt? Patienter med nedsat nyrefunktion skal gøre for at lindre kløe i huden? Disse to spørgsmål at være en udfordring for mange patienter med nyresvigt. Her vil vi forklare dem mere detaljeret.

Hvorfor mellem kløe og nyresvigt et tæt forhold?

Normalt kan vores nyrer filtrere affald, overskydende vand og toksiner, men nyrerne kan ikke gøre deres job, hvis nyrerne var skader som følge af, kløende hud og nyresvigt, desværre, går hånd i hånd, på grund af ophobning af fosfor uræmiske toksiner og elektrolytforstyrrelser. Ifølge denne egenskab, nogle advarsler sygepleje nødvendig for at lindre kløe hud.

Sådan behandler kløende hud?

1. Brug ikke hænderne til bunden.

En patient med kløende hud og nyresvigt bør kontrollere sig selv, som ikke ridser, da dette kan let føre til skader og infektion i huden, som kan forværre tilstanden af ​​patienterne. Anbefalet nogle lægemidler til disse patienter.

2. Hold sengen ren og tør.

For en person med nyresvigt, træthed og svaghed til at køre dem, at sengeleje. Dog vil langsigtet sengeleje forstyrre cirkulation og forårsage iskæmi at fortsætte de lokale bløde væv. Holde sengen rene og tørre kan forhindre denne tilstand.

3. Vær opmærksom på personlig hygiejne.

Dette kan forbedre huden af ​​patienter med en god personlig hygiejne er særligt klar hud. Hyppig rengøring og massage har brug for at holde din hud ren. God personlig hygiejne kan ikke kun fjerne kløe i huden, men også for at undgå infektioner.

Hvis du lider af kløende hud og nyresvigt, kan du prøve ovenstående metoder. Også gendanner nyrefunktion er nøglen til at lindre kløe. Nogle andre behandlinger kan være nyttige i dette aspekt. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213