lørdag den 24. oktober 2015

Kendskab til nyreinsufficiens og behandling


Kendskab til nyreinsufficiens og behandling

Kendskab til nyreinsufficiens og behandling

Nyresvigt er en alvorlig sygdom og påvirker nyrerne. Når en person lider af denne betingelse, behøver deres nyrer ikke fungerer korrekt eller ikke arbejde på alle. Nyresvigt kan være årsag til en fremadskridende sygdom. Denne sygdom er irreversibel. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Nyrer i maven, lige over bassinet på begge sider af hovedlegemet. Når nyrerne fungerer korrekt, kan nyrerne isolere og filtrere de overskydende vand og affaldsprodukter fra blodet. Nyrerne er ansvarlig for dannelsen af ​​urin, der bruges til at slippe af toksiner. Nyrerne også opretholde en sund balance af væsker og elektrolytter, eller salt af forbindelsen in vivo.

Der er to typer af nyresvigt: akut og kronisk. Pludseligt indsættende akut nyresvigt er normalt forårsaget af de grundlæggende årsager, såsom dehydrering, infektion, svær nyreskader eller tage smertestillende medicin uden recept, lang tids brug som Tylenol (acetaminophen) eller ibuprofen (ibuprofen). Akut fiasko kan reversibel der ingen langvarig skade.

Kronisk nyresvigt forårsaget af kronisk nyresygdom. Det er irreversibel. Patienterne har kronisk nyresygdom, hvis den ikke behandles ordentligt, være opmærksom på kost, vil snart udvikle sig til kronisk nyresvigt. Således er meget vigtigt for udviklingen sygdomsbekæmpelse.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe patienterne til at reducere høje niveauer af kreatinin. Dets vigtigste funktion er en ekstern anvendelse af kinesisk medicin, er innovative TCM (traditionel kinesisk medicin) behandling.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!