lørdag den 31. oktober 2015

Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset


Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset

Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset

Som vi alle ved, nyresvigt fører til et fald i nyrefunktionen, men også for at få nogle komplikationer, der er let at overse, når fundet Mens sygdommen var meget alvorlige vanskeligheder behandling er også blevet mere. For at undgå en sådan situation i fremtiden vil vi introducere nogle af symptomerne på nyresvigt, der er let overset.

1. Lavt blodsukker

Når der lider af nyresvigt, vil der effektivt inaktiverer insulin, nogle patienter med symptomer på diabetes er hypoglykæmi.

2. Anæmi

Hos patienter med nyresvigt let have anæmi, nyresvigt reducere erythropoietin, vil patienter har hele kroppen træthed og andre symptomer på anæmi.

3. vendepunkt

Typisk, patienter med nyresvigt er mere tilbøjelige til brud, nyresvigt fører til et fald i aktiviteten af ​​vitamin D3, er patienten let brudt.

4. næseblod

hos patienter med nyresvigt ofte forekommer næseblod, nyresvigt medfører nedsætte blodets evne til at størkne, hvilket ofte forårsager blødning fra næsen.

5, hjertesvigt.

De fleste patienter med nyresvigt vil være varierende grader af hjertesvigt, toksiner og acidose hos patienten hæmmer evnen af ​​systoliske og diastoliske myocardiale celler, der forårsager hjertesvigt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213