fredag den 23. oktober 2015

Hvorfor er ikke den bedste dialyse behandling for nyresvigt


Hvorfor er ikke den bedste dialyse behandling for nyresvigt

Hvorfor er ikke den bedste dialyse behandling for nyresvigt

Hvorfor dialyse er ikke den bedste behandling for patienten af ​​nyresvigt? Det er kendt, at dialyse kan hjælpe patienter leve bedre, lindre symptomerne på nyresvigt. Men ifølge forskningen dialyse er en fælles behandling for nyresvigt, men ikke den bedste behandling,

Hvorfor dialyse er ikke den bedste behandling for patienten af ​​nyresvigt?

Der er tre typer af renale celler i din interne krop nekrotiske celler, skadede celler og sunde celler har ingen idé til nekrotiske celler, men vi kan reparere beskadigede celler og beskytter sunde celler og dermed til behandling dig. du har brug for at rydde alle de toksiner og genoprette de beskadigede nyre celler, fremme immunsystemet, kan det forbedre funktionen af ​​nyrerne, omsider, kan du forlænge tiden til at slippe af dialyse eller dialyse. Selv om det dialyse renal udskiftning, kan det klart nogle makromolekylære toksiner (såsom creatinin og urinstof etc.), men stadig har et gennemsnit på makromolekyler og toksiner (CycC, HYT, IL-6 osv .), de stadig beskadige nyrefunktionen. Derfor er mange patienter lider med lange dialyse. Deres nyrer vil skrumpe med hver dag, der går, selv mistet en nyre funktion, vil urin ikke være mindre og mindre, selv urin.

Er der nogen alternative behandlinger for dialyse?

Der er en række behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin har en god effekt i behandlingen af ​​nyresvigt, der er kendt som de første syv TCM terapi. Der er syv forskellige behandling i det, fodbad, Full Bath terapi, en varm komprimere terapi, moxibustion terapi, kinesisk medicin oral behandling cyklus terapi og lavement terapi.

Samarbejder med hinanden, disse behandlinger kan forbedre nyrefunktionen gradvist, således at patienten undgår eller slippe af dialyse.

Hvis du er interesseret i disse procedurer, eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresvigt, kan du sende e-mail til os eller kontakte vores læge på WhatsApp straks, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779